Nous plats de la nostra nova carta de tardor 2023 en Els Vetllis
Arrancamos el otoño y eso significa que tenemos nueva carta de otoño 2023 en Les Veles. Os mostramos cuáles son los nuevos platos de esta carta, llena de productos mediterráneos y de proximidad, que harán las delicias de todos los comensales.
Nous plats de la nostra nova carta de tardor 2023 en Els Vetllis
1- Amanida tèbia d’ànec confitat, reducció de módena i còctel de fruita seca.
Variat de brots l’ànec confitat és procedent de francia la reducció de vinagre i les pomes de la varietat gran smith osmotizadas així mantenen la seva textura cruixent, el coctel de fruita seca contenen nous, passes, fruites dolces llavors de gira-sol etc.
2- Carpaccio de gamba amb gelatina de pebrots rostits amb vinagreta de genjibre i taronja
Les gambes són procedents del Mediterrani, la gelatina de pebrots és una base de dues classes de pebrots uns són escalivados i altres són pebrots del piquillo es forma amb ells una crema concentrada la qual es couen a foc mitjà amb brou de verdures després es tritura i es passa per colador molt fi per a donar la textura se li afegeix agar agar com a texturitzant, la vinagreta és una base de suc de taronja natural gingebre fresc vinagre d’arròs oliï d’oliva i es rectifica de sal.
3- Variat de pescadito fregit
Les classes que podem trobar són clepsa, roger, peluda, anelles de calamar, calamarsons, boqueron són procedents de la llotja de la cala Ametlla de mar.
4- Carxofes confitades amb crema de bolets, ou escalfat i pernil ibèric
Les carxofes són manipulades en la seva temporada més alta en la qual la confitem amb la tècnica del vacio i coccion al vapor per a la seva major conservació, l’acompanyem amb un ou en aquest cas vaig escalfar amb toc final una ratlladura de formatge trufado i uns encenalls de pernil ibèric
5- Graellada de verdures
6- Arròs d’ànec caldós amb bolets
contingut en sabor també utilitzem carcasses del mateix per a fer el seu propi brou per a la seva elaboració li acompanyem amb bolets i verdures.
7- Sarsuela de rap amb escamarlà, llagostí, gamba, cloïsses, musclos
CONTACTA AMB NOSALTRES
Restaurant Les Veles, un racó acollidor a Calafat | L’Ametlla de Mar, un espai gastronòmic en el qual és fàcil deixar-se atrapar pels sabors mediterranis de la nostra cuina i les olors dels nostres vins.
Envoltats d’un entorn natural i exclusiu posem a la seva disposició diversos espais, jardins i terrasses a l’aire lliure i també dos salons interiors.
Si tens preguntes o comentaris, si us plau no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres de la manera que consideris més convenient.
C/ Velero, s/n – Junto pistas de Padel – Urbanización Calafat – Ametlla de Mar
977 486 225
COM ARRIBAR:
- Com arribar Google Maps
- Autopista AP-7 (Sortida 38 – L’Hospitalet de l’Infant).
- Autovía A-7 (L’Hospitalet de l’Infant).
- Ctra. Nacional 340 (Km. 1118´5).
- Aeroport de Reus: 35 Km.
- Aeroport de Barcelona: 140 Km.