Nous plats de la nostra nova carta de tardor 2023 en Els Vetllis


Nous plats de la nostra nova carta de tardor 2023 en Els Vetllis

Arrancamos el otoño y eso significa que tenemos nueva carta de otoño 2023 en Les Veles. Os mostramos cuáles son los nuevos platos de esta carta, llena de productos mediterráneos y de proximidad, que harán las delicias de todos los comensales.

Nous plats de la nostra nova carta de tardor 2023 en Els Vetllis

1- Amanida tèbia d’ànec confitat, reducció de módena i còctel de fruita seca.

Variat de brots l’ànec confitat és procedent de francia la reducció de vinagre i les pomes de la varietat gran smith osmotizadas així mantenen la seva textura cruixent, el coctel de fruita seca contenen nous, passes, fruites dolces llavors de gira-sol etc.

ensalada tibia nueva carta de otoño 2023 en Les Veles

2- Carpaccio de gamba amb gelatina de pebrots rostits amb vinagreta de genjibre i taronja

Les gambes són procedents del Mediterrani, la gelatina de pebrots és una base de dues classes de pebrots uns són escalivados i altres són pebrots del piquillo es forma amb ells una crema concentrada la qual es couen a foc mitjà amb brou de verdures després es tritura i es passa per colador molt fi per a donar la textura se li afegeix agar agar com a texturitzant, la vinagreta és una base de suc de taronja natural gingebre fresc vinagre d’arròs oliï d’oliva i es rectifica de sal.

Carpaccio de gamba nueva carta de otoño 2023 en Les Veles

3- Variat de pescadito fregit

Les classes que podem trobar són clepsa, roger, peluda, anelles de calamar, calamarsons, boqueron són procedents de la llotja de la cala Ametlla de mar.

pescadito frito nueva carta de otoño 2023 en Les Veles

4- Carxofes confitades amb crema de bolets, ou escalfat i pernil ibèric

Les carxofes són manipulades en la seva temporada més alta en la qual la confitem amb la tècnica del vacio i coccion al vapor per a la seva major conservació, l’acompanyem amb un ou en aquest cas vaig escalfar amb toc final una ratlladura de formatge trufado i uns encenalls de pernil ibèric

5- Graellada de verdures

variado verduras nueva carta de otoño 2023 en Les Veles

És una varietat de verdures en aquest cas carabassó, albergínies, chalotas, verdures mini que les blanquegem passant-les per una cocció prèvia com les mini pastanagues mini panotxa.

6- Arròs d’ànec caldós amb bolets

contingut en sabor també utilitzem carcasses del mateix per a fer el seu propi brou per a la seva elaboració li acompanyem amb bolets i verdures.

7- Sarsuela de rap amb escamarlà, llagostí, gamba, cloïsses, musclos

Aquest rap és de la llotja de L’Ametlla de Mar està elaborat amb un fumet de peix i una picada de fruita seca pa all julivert tomàquet acompanyat dels seus crustacis escamarlà gamba llagostins.

zarzuela pescado nueva carta de otoño 2023 en Les Veles

CONTACTA AMB NOSALTRES

Restaurant Les Veles, un racó acollidor a Calafat | L’Ametlla de Mar, un espai gastronòmic en el qual és fàcil deixar-se atrapar pels sabors mediterranis de la nostra cuina i les olors dels nostres vins.

Envoltats d’un entorn natural i exclusiu posem a la seva disposició diversos espais, jardins i terrasses a l’aire lliure i també dos salons interiors.

Si tens preguntes o comentaris, si us plau no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres de la manera que consideris més convenient.

C/ Velero, s/n – Junto pistas de Padel –  Urbanización Calafat – Ametlla de Mar
 977 486 225

COM ARRIBAR:

  • Com arribar Google Maps
  • Autopista AP-7 (Sortida 38 – L’Hospitalet de l’Infant).
  • Autovía A-7 (L’Hospitalet de l’Infant).
  • Ctra. Nacional 340 (Km. 1118´5).
  • Aeroport de Reus: 35 Km.
  • Aeroport de Barcelona: 140 Km.
Categories